Deep Freeze 8.31.020.4642 Standart Full Version + Key


Deep Freeze 8.31.020.4642 Standart Full Version + Key


Deep Freeze 8 Full Version Free Download Faronics Deep Freeze 8.31.020.4642 Standart Full Serial Keygen Terbaru 2016 - Deep Freeze Full adalah sebuah software untuk membekukan aplikasi yang terinstal pada komputer, bisa dibilang Deep Freeze ini adalah aplikasi pelindung dasar pada komputer kita, karena Deep Freeze akan mengembalikan semua setingan pada system windows seperti sebelum kita menginstal Deep Freeze Terbaru ini.

Deep Freeze Standart Full Version ini juga dapat digunakan sebagai penangkal virus karena aplikasi ini akan membekukan semua aplikasi yang terinstal pada PC/Laptop,bukan itu saja ketika kita salah dalam instalasi software atau settingan pada windows maka setelah ketika kita merestartnya akan kembali lagi ke settingan awal waktu sebelum kita restart. dengan begitu tentu akan lebih mengamankan baik itu data,password maupun system windows anda karena Deep Freeze Full Crack ini akan mengunci settingan awal anda.


Deep Freeze ini bisa anda download dengan gratis dari Filefrogg lengkap beserta Crack Keygen dan juga Serial Key Deep Freeze Terbaru nya agar anda dapat menggunakan Deep Freeze Standart Terbaru 8.31.020.4642 ini secara full version.

Features Deep Freeze 8 Full Version

  • Customized configuration makes setting up Faronics Deep Freeze for your unique environment a breeze. Using the Deep Freeze Configuration Administrator, you can specify multiple passwords, select drives to be Frozen, create ThawSpaces to save data, create workstation tasks, schedule maintenance and set advanced networks. You can also create multiple customized installers with different configurations.
  • Easy deployment is made possible with several options. In addition to deploying Deep Freeze as part of your imaging solution, you can deploy Deep Freeze as a Silent Install natively either as an .exe or as a .msi by using our Deep Freeze MSI Packager.  And you can also use the Deep Freeze Console to deploy.
  • Central management makes it easy to deploy, configure, and manage Deep Freeze. All you need to do is use the robust Enterprise Console or Core Console included free of charge. Or use the comprehensive built-in Command Line Interface to manage Deep Freeze from within the most popular desktop management systems such as Microsoft SCCM, Dell KACE, Spiceworks, and Symantec Altiris. Check out our Integration Page.
  • Enhanced security is rolled into Faronics Deep Freeze with protection for the master boot record (MBR) from rootkit injections, making your security bulletproof. The Customization Code ensures that unauthorized ad­ministrators are prevented from accessing or controlling a computer that runs Deep Freeze. Administrators can also assign up to 15 passwords or create One-Time passwords that will expire after a single use on the workstation.
  • Windows updates are even easier to automate with Deep Freeze. Now you can automatically download windows updates even when machines are Frozen. Cached updates are applied as soon as the machines are Thawed, which means Windows Updates are much faster. Forget about setting maintenance window completion times, since Deep Freeze just got even smarter! It can now detect when updates are complete and automatically returns the computer back to a Frozen state.
  • Retain data across reboots by redirecting both user and application data to storage space on non-system or network drives. Or create virtual storage drives called ThawSpaces – it’s entirely up to you. Data retained in a ThawSpace or a Thawed drive is not erased upon reboot even when the computer is in a Frozen state. Or try using the complementary Faronics Data Igloo that allows you to redirect data for storage.

System Requirements

  • To run the Deep Freeze Configuration Administrator and the Enterprise Console, your system requires Windows 2000, XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Server 2000, 2003, 2008  or 2012 (32 and 64-bit versions of all supported operating systems). 
  • The Deep Freeze  workstation installation requires Windows 2000, XP, Vista, Windows 7 or Windows 8 (32  and 64-bit versions of all supported operating systems) and 10% free hard drive space.

Cara Install dan Aktivasi Deep Freeze Full
  • Download Deep Freeze 8.31.020.4642 Full Keygen
  • Extract dan Instal Deep Freeze
  • Buka Deep Freeze
  • Jalankan Keygen
  • Klik Generate
  • Masukkan Serial yang terdapat dalam keygen ke Deep Freeze
  • Done,Full Version
  • Enjoy It!

Download Deep Freeze Standart 2016 Full Version + Key
Size : 10 MB
Platform: Windows 10/8/7Vista/XP

Deep Freeze 8.31.020.4642 Standart Full Version + Key

Password: (filefrogg.com)

Related : Deep Freeze 8.31.020.4642 Standart Full Version + Key

18 Comment for "Deep Freeze 8.31.020.4642 Standart Full Version + Key"

gan., kalau lupa passwordnya gimana?

coba diuninstall dulu deep freezenya
kalau tidak bisa login ke windows masuk ke safe mode dan uninstall dari sana

mas deep freeze yg ini support windows 10 ga? di siitusya yg support seri 8.30 udah bisa
trims

Kalau menurut situs resminya sih sudah support mas tapi belum saya test jadi dicoba aja mas Arif :)

tinggal klik link diatas trus anda akan melewati shortlink sebentar udah tinggal klik download, mudah kok asal anda teliti

passwordnya apa gan?
mau extract tapi ada password. trimakasih..

di Filefrogg semua file tidak pernah dipassword jika file yang didownload meminta password bisa dipastikan agan salah download silahkan download ulang kembali. trima kasih

Mau tanya gan, kalo mau setting cuma drive c:/ aja yg mau di freeze gimana ya ?? Sudah terlanjur di install frozen semua driver..

untuk yang windows 10 dia support, but deep freez di windows 10 akan secara otomatis mendisable fitur fast startup di windows 10 yang dapat menyebabkan windows 10 bootscreen lebih lama dan sering crash seperti masuk ke recovery mode secara otomatis.
saran saya coba di windows 10 versi yang terbaru windows 10 build 14295, beberapa perbaikan banyak terjadi di versi windows 10 yang ini

oke gan makasih koreksinya semoga dapat membantu yang lain :)

trims gan, udah disedot tinggal dicobain... sukses gan

makasih laporannya gan link sudah diupdate beserta alternative download link silahkan download :)

I can´t put the activation in deep freeze 8.31.020.4642. Send the message can´t be activated.

Uninstall Deep Freeze First than Install again

maaf untuk serial numbernya bisa diinformasikan gan???